Hilmi Cem Survivor All Star'da

Survivor All Star Survivor All Star'da yarışacağı kesinleşen Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir? Hilmi Cem İntepe ile ilgili merak ettikleriniz acunn.com'da.

Hilmi Cem İntepe kimdir,  Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir, Survivor Hilmi Cem, survivor, Survivor All Star Survivor All Star'da yarışacağı kesinleşen  Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir? Hilmi Cem İntepe ile ilgili merak ettikleriniz burada.

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Survivor hayranları şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını heyecanla bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberler acunn.com'da.

Şampiyonlar Survivor All Star kadrosunda

Survivor Turabi, Survivor Merve ve   Survivor Hilmi Cem İntepe... Survivor şampiyonları Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek. Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olarak gösterilen Survivor, bu yıl birbibirnden deneyimli isimlerle çok daha zorlu mücadeleye ev sahipliği yapacak.

Survivor Hilmi Cem İntepe kimdir?

Survivor Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla Yenice'de doğdu. Survivor Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı.

15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Survivor Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Survivor Hilmi Cem, Survivor 2013'te şampiyon olarak bambaşka bir dünyaya adım attı.

Son yıllarda televizyon projelerindeki başarısıyla adından söz ettiren Hilmi Cem, Survivor All Star'da yeniden şampiyon olmak için savaşacak...

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.