Pascal Nouma Survivor All Star'da

Survivor All Star'da yarışacak isimlerden biri de Survivor Pascal Nouma oldu. Peki Pascal Nouma kimdir? İşte cevabı:

Survivor All Star için 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberler burada.

Survivor  Pascal Nouma kimdir?

Survivor Pascal Nouma, 6 Ocak 1972'de doğdu. Senegal asıllı Fransız futbolcu, Beşiktaş'ta oynadığı dönem taraflı tarafsız tüm Türkiye'nin sempatisini kazandı.

Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'yle bağını koparamayan Survivor Pascal Nouma, birçok televizyon projesinde yer aldı.

Dünyayı Kurtaran Adam'ın oğlu serisindeki 2 filmde de rol alan Pascal Nouma, Yerden Yüksek adlı diziyle de sevenlerinin karşısına çıktı.

Survivor 2011 Ünlüler Gönüllüler kadrosunda da yer alan Pascal Nouma, bir diğer yarışmacı Nihat Doğan ile yaşadığı tartışmanın ardından yarışmadan diskalifiye edilmişti.

Futbolculuğu döneminde hırçınlığıyla ön plana çıkan Nouma, Survivor All Star'ın en dikkat çeken yarışmacılarından biri olacak...

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.