Serenay Aktaş Survivor All Star'da

Survivor All Star kadrosuna Serenay Aktaş'da dahil oldu. Survivor 2014'ün unutulmaz isimlerinden biri olan Serenay Aktaş kimdir?

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlıyor. Survivor'ı sevenler şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl Dominik'teki Survivor mücadelesinde ünlüler takımında yarışan Serenay Aktaş, sporcu kimliğiyle mücadelelerde rakiplerine zor anlar yaşattı. Hırslı ve sporcu kimliğiyle öne çıkan Survivor Serenay Aktaş, bakalım Survivor All Star'da neler yapacak.

Survivor Serenay Aktaş kimdir?

Survivor Serenay Aktaş, Bakırköy'de doğdu. Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay Aktaş aynı zamanda Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor.

Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş'ın her daim dillendirdiği bir özelliğiyse annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliğiyle başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.


Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.