Bozok Gören Survivor All Star'da

Survivor All Star'ın kadrosu belli oldu. Survivor All Star'da yarışacak olan Survivor Bozok Gören kimdir? İşte cevabı:

Survivor All Star'ın yarışmacısı Survivor Bozok Gören ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Survivor'ı sevenlerin heyecanla bekledikleri muhteşem kadroda yavaş yavaş belli oluyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor 2013'ün sevilen yarışmacıların Survivor Bozok Gören,  Survivor All Star ile yeniden Survivor sevenlerinin karşısına çıkacak. Sevilen yarışmacı ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

Survivor Bozok Gören kimdir?

Survivor Bozok Gören, 1983 yılında dünyaya geldi. Survivor Bozok, bir dönem profesyonel olarak mankenlik yaptı.

New York'ta yaşamaya devam eden Survivor Bozok Gören, orada bir bar açarak işletmesini de kendisi yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye yerleşen Survivor Bozok Çeşme Alaçatı'da yaşamaya devam etmektedir.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.