Hakan Hatipoğlu Survivor All Star'da

Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? Survivor All Star kadrosunda yer alacağı kesinleşen Hakan Hatipoğlu ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Survivor'ı sevenlerin heyecanla bekledikleri muhteşem kadroda yavaş yavaş belli oluyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir?

Survivor All Star'da yer alacağı kesinleşen isimlerden biri olan Survivor Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğdu. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.

Survivor 2010'un sevilen yarışmacılarından Survivor Hakan Hatipoğlu, rakiplerini zorlayacak isimlerden biri olacak.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.