Hasan Yalnızoğlu Survivor All Star'da

Survivor All Star'a Hasan Yalnızoğlu dahil oldu. Survivor'un başarılı yarışmacılarından Survivor Hasan Yalnızoğlu kimdir?

Survivor All Star'a  Hasan Yalnızoğlu dahil oldu. Survivor'un başarılı yarışmacılarından Survivor  Hasan Yalnızoğlu kimdir,  Hasan Yalnızoğlu ile ile ilgili bilgiler haberimizde.

Survivor 2012 kadrosunda en ses getiren yarışmacılardan biri olan Survivor Hasan Yalnızoğlu,  Survivor All Star kadrosunda. Peki Survivor  Hasan Yalnızoğlu kimdir?

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Survivor'ı sevenlerin heyecanla bekledikleri muhteşem kadroda yavaş yavaş belli oluyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere acunn.com'dan ulaşabilirsiniz.

Survivor All Star'da  Hasan Yalnızoğlu rüzgarı esecek. 22 Şubat'ta ekrana gelecek olan Survivor All Star'ın kadrosuna dahil olan Hasan Yalnızoğlu, Survivor sevenlerin en sevdiği isimlerden biri. Yaşam deneyimleri Survivor adasında sıklıkla kullanan ve yarışmacı arkadaşlarına da yardımcı olan Survivor Hasan Yalnızoğlu, Survivor All Star'ın flaş isimlerinden biri olacak.

Survivor  Hasan Yalnızoğlu kimdir?

Survivor Hasan Yalnızoğlu, 1974'te İstanbul'da doğdu. Dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi olan Survivor Hasan, sporcu kimliğiyle birçok başarıya uzandı.

İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Survivor Hasan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı.

Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu Survivor Hasan, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etti.

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Survivor Hasan, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Sinema filmlerinde rol alan Survivor Hasan, Survivor 2012'de Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.