Turabi Çamkıran Survivor All Star'da

Survivor'ın heyecanla beklenen All Star kadrosu belli oluyor. İlk açıklanan isimlerden biri olan Survivor Turabi Çamkıran ile ilgili bilmek istediğiniz herşey burada.

Survivor All Star TV8 ekranlarında başlamak için gün sayıyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere acunn.com'dan ulaşabilirsiniz.

Son şampiyon Survivor All Star'da!

Yarışmalardaki hırsı ve sempatik tavırlarıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Survivor Turabi Çamkıran,  Survivor All Star kadrosunda. Survivor 2014'te karşı karşıya geldiği rakiplerini zorlayan ve yarışmanın zonunda ipi gögüsleyen isim olan Survivor Turabi, bakalım Survivor All Star'da neler yapacak.

Survivor Turabi Çamkıran kimdir?

Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin’de doğdu. Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor. Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu spordan kazanıyor.

Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyurdu. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Son olarak Survivor Ünlüler & Gönüllüler'de gördüğümüz Survivor Turabi, buradaki başarılarıyla gönüllere taht kurdu. Survivor finalinde Gökhan Keser ile birlikte halk oylamasına çıkan Survivor Turabi Çamkıran, adını şampiyonlar listesine yazdırmayı başardı.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.