Berna Canbeldek Survivor All Star'da

Survivor All Star'da Berna rüzgarı esecek. Survivor 2014'ün gönüllüler kadrosunda yer alan Survivor Berna Canbeldek Survivor All Star'da. Peki Survivor Berna Canbeldek kimdir?

Survivor All Star 22 Şubat'ta başlıyor. Survivor'ı sevenler şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını heyecanla bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor Berna Canbeldek, geçtiğimiz yıl Dominik'teki büyük mücadelede gönüllüler takımındaki başarılı yarışıyla akıllara kazındı. Talihsiz bir şekilde Survivor 2014'ten diskalifiye olan Berna Canbeldek, bu kez Survivor All Star'da izleyenlerin karşısına çıkacak. Hırsı ile dikkat çeken Survivor Berna kimdir, güne kadar neler yapmıştır, sizler için derledik.

Survivor Berna Canbeldek kimdir?

Survivor Berna, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek, Survivor All Star'da mücadele edecek.

Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır.

Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.