Ahmet Dursun Survivor All Star'da

Survivor All Star kadrosunun iddialı isimlerinden Survivor Ahmet Dursun kimdir? Ahmet Dursun ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Survivor'ı sevenlerin heyecanla bekledikleri muhteşem kadroda yavaş yavaş belli oluyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor Ahmet Dursun kimdir?

Survivor Ahmet Dursun, 1978 yılında Almanya'da dünyaya geldi.

Survivor Ahmet Dursun futbola, 1996-1997 sezonunda SG Wattenscheid 09 takımında başladı. Daha sonra Kocaelispor'a transfer oldu. Kocaelispor'daki başarısıyla genç milli takımına girmeyi başaran Survivor Ahmet Dursun, Kocaelispor'dan Beşiktaş'a transfer oldu. 2003-2004 sezonunda Çin’in Tianjin Teda ekibine transfer olan yıldız futbolcu, 2004-2005 sezonunun başında İstanbulspor forması giydi. Ahmet Dursun'un Beşiktaş taraftarıyla hasreti sezonun 2. yarısında sona erdi.

Survivor Ahmet Dursun, daha sonraki futbol kariyerine sırasıyla; Etimesgut Şekerspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Kocaelispor, Azerbaycan'ın Hazar Lankaran, Adanaspor ve Eyüpspor'da devam etti.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:


Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.